Product was successfully added to your shopping cart.

Sigmatex.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. 

Sigmatex.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Om het winkelen bij sigmatex.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u titels aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.

Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar sales@sigmatex.nl.

Als u bij sigmatex.nl een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw sigmatex.nl account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

 

Sigmatex.nl verkoopt uw gegevens niet

Sigmatex.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Sigmatex.nl

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u een bestelling plaatst of uw sigmatex.nl account raadpleegt, wordt gebruik gemaakt van één van de modernste technieken; de Secure Socket Layer. Voor meer informatie kijk op Veilig Bestellen. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

 

Cookies

Een cookie is een klein bestand dat met uw toestemming op de harde schijf van uw computer wordt geplaatst. Als u hiermee instemt, wordt het bestand toegevoegd en de cookies analyseren het webverkeer of laat u weten wanneer u een bepaalde site bezoekt. Cookies stellen web applicaties vast om te reageren op u als individu. De webapplicatie kan haar activiteiten op maat van uw behoeften, sympathieën en antipathieën verzamelen en onthouden over informatie van uw voorkeuren. Wij gebruiken traffic log cookies om te bepalen welke pagina's worden gebruikt. Dit helpt ons de gegevens over web pagina verkeer te analyseren en verbeteren van onze website om af te stemmen op de behoeften van klanten. Wij gebruiken deze informatie alleen voor statistische analyse doeleinden en vervolgens worden de gegevens weer uit ons systeem verwijderd. Over het algemeen helpen cookies ons u te voorzien van een betere website ervaring en stelt ons in staat om toezicht te houden over welke pagina's u nuttig vindt en welke niet. Een cookie geeft op geen enkele wijze toegang tot uw computer of enige andere informatie over u, met uitzondering van de gegevens waar u voor kiest om met ons te delen. U kunt ervoor kiezen om cookies te accepteren of te weigeren. De meeste webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar u kunt uw browser ook instellen om cookies te weigeren. Als u cookies weigert kan het voorkomen dat u niet voor de volle 100% van onze website kunt profiteren.

Links naar andere websites

Onze website bevat links naar andere websites. Echter, zodra je deze links gebruikt om onze site te verlaten, moet u er rekening mee houden dat wij geen enkele controle over die andere website hebben. Daarom kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de bescherming en de privacy van alle informatie die u tijdens uw bezoek aan dergelijke sites doet. Dergelijke sites vallen niet onder dit privacy statement.

Controle over uw persoonlijke gegevens

U kunt ervoor kiezen om het verzamelen of gebruik van uw persoonlijke gegevens op de volgende manieren beperken: • Wanneer u gevraagd wordt om een formulier op de website in te vullen, kunt u een op een knop klikken om aan te geven dat de informatie niet gebruikt mag worden voor marketingdoeleinden. • Als u eerder toestemming hebt gegeven dat wij uw persoonsgegevens gebruiken voor marketing doeleinden, kunt u zich op elk moment uitschrijven door een e-mail te sturen naar sales@sigmatex.nl We zullen uw persoonlijke gegevens niet verkopen, verspreiden of verhuren aan derden, tenzij wij uw toestemming hebben of wettelijk verplicht zijn om dat te doen. Als u van mening bent dat de informatie die wij over u hebben onjuist of onvolledig is, schrijf ons dan een mail naar het hierboven genoemde e-mailadres. We zullen dan zo snel mogelijk alle onjuiste informatie corrigeren.

Lijst van cookies die we verzamelen via de webshop (Magento)

De onderstaande tabel geeft een overzicht van de cookies die we verzamelen en welke informatie ze opslaan.

COOKIE NAAM

COOKIE BESCHRIJVING

CART

De associatie met uw winkelwagen.

CATEGORY_INFO

Slaat de categorie informatie van de pagina op, die het mogelijk maakt om pagina's sneller weer te geven.

COMPARE

De producten die u in de lijst "Vergelijken" hebt.

CURRENCY

Uw gewenste valuta

CUSTOMER_AUTH

Een indicator dat u momenteel bent aangemeld bij onze winkel.

CUSTOMER_INFO

Een versleutelde versie van de klantengroep waartoe u behoort.

CUSTOMER_SEGMENT_IDS

Slaat de klantensegment ID op

EXTERNAL_NO_CACHE

Geeft aan of caching is uitgeschakeld of niet.

FRONTEND

Uw sesssion ID op de server.

GUEST-VIEW

Zorgt ervoor dat gasten hun orders kunnen bewerken.

LAST_CATEGORY

De laatste categorie die u hebt bezocht.

LAST_PRODUCT

Het meest recente product dat u hebt bekeken.

NEWMESSAGE

Geeft aan of er een nieuw bericht is ontvangen.

NO_CACHE

Geeft aan of het is toegestaan om de cache te gebruiken.

PERSISTENT_SHOPPING_CART

Een link naar informatie over uw winkelwagen en het bekijken van de geschiedenis.

POLL

De ID van elke poll waar u onlangs aan heeft meegedaan.

POLLN

Informatie over de poll waar u op hebt gestemd.

RECENTLYCOMPARED

Producten die u onlangs hebt vergeleken.

STF

Informatie over producten die u naar vrienden hebt gemaild.

STORE

Bewaart de taal die u in de winkel hebt geselecteerd.

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

Geeft aan of u toestemming hebt gegeven om cookies te gebruiken.

VIEWED_PRODUCT_IDS

De producten die u onlangs hebt bekeken.

WISHLIST

Een versleutelde lijst van producten die u hebt toegevoegd aan uw verlanglijst.

Hosting

IXL Hosting

De webshop is gehostbijixlhosting. IXLhosting is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Het bedrijf gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Magento partner

UX MAZE

UX MAZE is de Magento partner en ontwikkeld en onderhoud onze webshop. Het bedrijf gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Facturatie en boekhouden

Exact Globe

Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Exact Globe. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Exact Globe. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Exact Globe is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Exact Globe gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

E-mail en mailinglijsten

MailChimp

Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven met MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de‘unsubscribe’ link. U ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

Payment Processers

Mollie

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Sisow heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Sisow behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Molllie deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Sisow's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Siswo bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Verzenden en logistiek

Verzending

Ben Becker

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van Ben Becker voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met Ben Becker delen. Ben Becker gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat Ben Becker  onderaannemers inschakelt, stelt Ben Becker  uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

DHL

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van DHL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met DHL delen. DHL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat DHL onderaannemers inschakelt, stelt DHL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

DPD

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van DPD voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met DPD delen. DPD gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat DPDDPD onderaannemers inschakelt, stelt DPD uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Sigmatex Holland B.V.. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Google Analytics

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij verzamelen informatie over uw surfgedrag en delen deze gegevens met Google. Google kan deze informatie in samenhang met andere datasets interpreteren en op die manier uw bewegingen op het internet volgen. Google gebruikt deze informatie voor het aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords) en overige Googlediensten en producten.

Hotjar

Hotjar gebruikt cookies om gebruikers gedrag bij te houden. Het bedrijf maakt het mogelijk om video sessies te maken van elke bezoek naar de webshop toe.

Cookies van derde partijen

In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacybeleid.

Contact

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacybeleid van Sigmatex.nl, dan kunt u een e-mail sturen naar sigmatex.nl. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U heeft nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens. In geval wijziging van onze Privacy beleid nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.